Home | Rólunk

Gordius Plus bemutatása

A Romlink Invest kötélgyár eladásának növelése érdekében aktívan kerestük a különböző felhasználási formákat. Látva hogy sok olyan kötél-felhasználási lehetőségre nem találunk vállalkozót, aki a környékünkön gyártana sporthálókat, függőágyakat, védőhálókat, arra a döntésre jutott a cég vezetősége, hogy a kötélgyár keretein belül beindítja ezen termékek gyártását. Ezek olyan tevékenységek, amelyek során a kötél felhasználására ötleteket szerettünk volna adni hasonló témában dolgozó cégeknek – ezen termékek gyártása és eladása révén aztán egyre bővült a termékskálánk, a kötélgyártás mellett olyan újabb köteleket is tartalmazó sport- és játszótéri termékek készültek, Védőhálók, sporthálók, függőágyak, ugrókötelek, mászóhálók készültek és a termékskála egyre bővült. A Romlink Invest kötélgyár vezetősége eldöntötte, hogy ezeket a tevékenységeket le kell választani a kötélgyártásról, hogy jobban követhető legyen mindenik rész profitabilitása. A profil-tisztítási döntés után született meg az ötlet, hogy a kötélgyártáson kívül eső, összes többi (Plusz) tevékenységeket folytassuk egy önálló cég keretein belül – így született meg a Gordius Plus kft 2002-ben.
A következő években folytattuk és bővítettük a védőháló, sportháló termékcsaládot, később szintén a kötélgyár termékeinek eladását növelve egyre több játszótéri mászóhálót készítettünk, ezekkel öltöztetve fel a már kész játszótereket. Sokat kínlódtunk azonban azzal, hogy a mások által elkészített szerkezetekre kellett alakítsuk a mi termékeinket, nem volt lehetséges a cserélhetőség, sokszor nem tudtuk megvalósítani maximálisan az elképzeléseinket, mivel függtünk a fővállalkozó terveitől. Idő közben kialakult egy kis szerelő csapat olyan emberekből, akik fém és famunkákban is gyakorlottak voltak. Az ők biztatásukra mertünk nekifogni teljes játszóterek elkészítéséhez, a beton alapoktól a fa tartószerkezeteken keresztül az ütésvédő gumiburkolatokig, a cserélhető tartozékokig és saját készítésű, egyre bővülő választékban gyártott játékelemekig.
Ez által a megye egyik meghatározó jelentőségű játszótér készítője lettünk, játszótereink megtalálhatók a megye nagyon sok településén, de készítettünk játszótereket Brassóban, Bukarestben, Szatmár megyében, Telegden és még sok más helyen. Saját munkáinkon kívül büszkék vagyunk arra, hogy biztonságos játszótér modelljeinkről a többi játszótér- és kerti bútor készítők is szívesen ihletődtek, technikai megoldásaink, játszótereink szín- és ízlésvilága, kinézete egyre több helyen felismerhető volt. Több mint 15 év után, sajnos beszüntettük a játszótér készítést és ennek a folyamatnak folytatásaként indítottuk el az alkatrész-forgalmazást és a játszótér kiegészítők, tartozékok értékesítését viszonteladók, játszótér készítők felé is.

A webshopunkat folyamatosan újítsuk, fejlesszük, amely mind megjelenésében, mind funkcionalitásában arra lett tervezve, hogy a termékeinkkel kapcsolatos információk minél egyszerűbben elérhetők legyenek. A tartalmat és megjelenést illető fejlesztések mellett törekedtünk olyan új funkciókkal bővíteni a honlapunkat, amely a használatot is megkönnyíti. Az új oldalt folyamatosan töltjük információkkal, tartalmakkal és fejlesztjük.

Igyekezünk nagyon sok játszótér kiegészítőket és alkatrészeket megmutatni, melyek alapján Ön is elkészítheti gyerekei számára a megfelelő játszóteret. Feltett szándékunk az volt, hogy aki saját maga készíti el a játszóteret gyerekeinek, annak segítséget nyújtsunk abban, hogy azt a játszóteret szépre, jóra, ugyanakkor a gyerekek számára biztonságosra készítse.
Raktáron tartunk, vagy rövid határidőre beszerezzük és szállítani tudunk olyan termékeket, mint csúszdák, ütésvédő burkolatok, stb,.

Bízunk benne, hogy az új webshopunk elnyeri tetszését.
A Gordius Plus csapata nevében kívánunk sok sikert a biztonságos játszótér építéséhez!