Tobogane

TOBOGANE

Terenul de joacă nu poate fi închipuit fără tobogan, leagăn, balansoar etc.
Pe terenurile complexe pe lângă elementele de căţărat toboganul este singurul care după căţărare oferă bucuria la alunecare.
Toboganele au mai multe variante, cele recomandate de către noi ar fi toboganele din plastic. Acestea sunt rezistente, practice, nu se uzează repede. Nu sunt fabricate de către firma noastră, dar ne dăm silinţa să le achiziţionăm la cele mai bune preţuri. Mărimile importante ale toboganelor: lungimea totală a porţiunii de alunecare şi înălţimea punctului de pornire în comparaţie cu punctul de sosire.

View as:

În total 11

Toboganele din plastic au ca materie primă polietilenă (HDPE) şi sunt colorate în masa, astfel că nu-şi pierd culoarea timp îndelungat. Aceste tobogane sunt disponibile în mai multe culori, în lungimile de 240 cm şi 300 cm. Toboganul cu lungimea de 300 cm poate fi montat la o înălțime maxima de 150 centimetri. Se pot fixa la platforma prin cele două găuri cu șurub de lemn, care se găsesc pe partea superioara a toboganului. Toboganele pot fi ridicate de la sediul nostru din Delniţa Ciuc. Menţinem stoc permanent din toboganele de 300 cm de culoarea roşie. Pentru celelalte culori Vă rugăm să ne sunaţi pentru a afla dacă avem pe stoc.